2 juni 2020 opening Hoppenbrouwers Barendrecht 2 juni opening van 12e vestiging in Barendrecht!

Twaalfde Hoppenbrouwers vestiging opent in Barendrecht

Hoppenbrouwers Techniek blijft doorgroeien en we openen dinsdag 2 juni 2020 de deuren van alweer onze 12e vestiging. De nieuwe vestiging in Barendrecht is onze eerste vestiging in Zuid-Holland. Hiermee kunnen we onze klanten binnen deze regio nog beter van dienst zijn. Hoppenbrouwers Barendrecht richt zich volledig op Industriële Automatisering, zowel binnen de industrie als de water- en infrasector. 

Opening door de burgemeester

2 juni zal het pand aan het Blijdorpplijn feestelijk worden geopend. In de ochtend komen de medewerkers die meegeholpen hebben aan de realisatie van Hoppenbrouwers Barendrecht bijeen voor een gezamenlijk ontbijt. Vervolgens zal onze nieuwe vestiging geopend worden door de burgemeester van Barendrecht, Jan van Belzen. Ondanks de huidige situatie met Covid-19 gaan we er met passende maatregelen een feestelijke dag van maken.

Een prachtige uitdaging

Na de sleuteloverdracht op 1 april is er hard gewerkt om in juni 2020 officieel open te kunnen. Een team bestaande uit jonge, ervaren en enthousiaste medewerkers gaan onder leiding van vestigingsleider Ronnie van Haperen aan de slag om de de nieuwe vestiging uit te bouwen. Ronnie: “Het opzetten van een nieuwe vestiging is voor ons allemaal een prachtige uitdaging en biedt mooie kansen om te groeien. Het doel van de nieuwe vestiging is om binnen vijf jaar in de top vijf van de regio’s Zuid-Holland en Zeeland te staan op het gebied van industriële Automatisering, met de beste kwaliteit en de beste medewerkers.”

Pand Hoppenbrouwers Techniek Barendrecht
Ronnie, Jeroen en Niels van Hoppenbrouwers Techniek Barendrecht
Opening Hoppenbrouwers Techniek Barendrecht