Opleidingscafe

Opleidingscafe

Opleidingscafe

Op 20 september a.s. nemen wij deel aan het Opleidingscafé in Tilburg. Dit is een samenwerking van UWV en Leren & Werken Midden Brabant. Het opleidingscafé is de gelegenheid om in gesprek te gaan met werkgevers die op zoek zijn naar kandidaten om op te leiden voor hun vacatures. Hoppenbrouwers is hierbij aanwezig en wij zijn op zoek naar 

 

Interesse? Laat het even per mail weten: ...

 

Omscholing naar monteur elektrotechniek of werktuigbouwkunde

Steeds meer mensen komen er op latere leeftijd achter dat ze eerder een verkeerde studiekeuze hebben gemaakt, dat ze veel interesse hebben in techniek en graag daar in zouden willen werken. Ze hebben hier dan alleen geen ervaring in én geen studie in gevolgd. Dit terwijl dit vaak wel een voorwaarde is om in die branche te kunnen werken. Geldt dit ook voor jou? Heb je interesse in techniek en zie je een mogelijkheid om werken en leren te combineren? Dan kun je bij Hoppenbrouwers terecht dankzij een omscholingstraject!

 

Vanuit een eerder gevolgde MBO niveau 2, 3 of 4 opleiding (in een totaal andere richting) kun je via ons, in samenwerking met een van de opleidingsinstituten waar wij mee werken, een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) Opleiding volgen. Dat betekent dat je werken combineert met leren. Wij betalen je opleiding en je gaat één dag in de week naar school (of twee avonden) en werkt vier of vijf dagen bij Hoppenbrouwers. Tijdens je opleiding begeleiden onze praktijkopleiders je intensief.

 

Bekijk onze zij instroom vacatures hier

Data informatie:

20 september 2018 | 15:30 - 18:30 | Station 88
Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail