Hier leeft techniek Werken Bij Event de Bunkertoren Editie
Wanneer: 28 oktober 2021
Tijd: 14:00 of 14:30

Wat kun je verwachten?

Bunkertour
Speedmeets
Samen kennismaken

Ervaring van een bbl'er

Benieuwd naar de ervaring van andere bbl’ers? Je leest het in medewerker aan het woord. Bram Bechtold kwam als bbl-leerling bij Hoppenbrouwers binnen. Hard werken en een goede werkhouding hebben Bram veel gebracht. Zo wist hij zichzelf in een paar jaar tijd op te werken tot monteur. Eentje met ambities. Bram: “Ik hoop volgend jaar door te kunnen groeien tot eerste monteur. En als ik dan nog verder denk, dan wil ik leidinggevend monteur of uitvoerder worden. Ik weet dat het niet bij dromen hoeft te blijven. Doorgroeien is echt haalbaar binnen Hoppenbrouwers. Met de juiste houding en een dosis doorzettingsvermogen maak je je eigen carrière.”

Bram Bechtold monteur

De meest gestelde vragen over een bbl-traject bij Hoppenbrouwers

Mag ik als bblér aan alles meedoen bij Hoppenbrouwers Techniek?
Ja! Je werkt in een team aan echte projecten en bent overal bij betrokken. Uiteraard presteer je naar vermogen en wat past binnen de veiligheidsnormen passend bij je leeftijd.

Wat ga ik verdienen als bbl’er?
Als bbl-er kom je bij ons in dienst en krijg je een startsalaris dat past bij jouw leeftijd en opleidingsrichting. Vanuit daar groeit jouw salaris met je ontwikkeling mee. Daarnaast krijg je de opleidingskosten betaald en wordt je scholingsdag op mbo bbl niveau 2, 3 en 4 doorbetaald

http://Bunkertoren%20Eindhoven

De Bunkertoren

Op 14 oktober is het zo ver! De Bunkertoren bereikt de 32e verdieping. De oude ‘studentenbunker’ is volledig onder handen genomen. Een uitdagend project waar wij de elektrotechnische en werktuigbouwkunde werkzaamheden, beveiliging en sprinklers hebben mogen verzorgen. Het nieuwe gebouw zal de skyline van Eindhoven volgend jaar doen veranderen. Een technische hoogstandje en een eyecather voor de stad.

Ervaring van een zij-instromer

Als zij-instromer ben je bij Hoppenbrouwers van harte welkom! Maar hoe is dat nou zo’n zij-instroomtraject? Mike Rijvers verruilde zijn koksmessen voor een spanningzoeker en starte zijn carrière in de techniek. “Elektrotechniek heeft me altijd al geïnteresseerd, het leek me altijd al een mooi beroep”, vertelt Mike. “Nadat ik de stap had gemaakt me om te scholen, ging het eigenlijk allemaal heel snel. Inmiddels ben ik al zo’n 10 maanden verder en denk ik nog steeds dat ik de juiste beslissing heb genomen.”

Mike Rijvers is zij-instromer

De meest gestelde vragen over een zij-instroomtraject bij Hoppenbrouwers?

Wanneer kan ik als zij-instromer starten bij Hoppenbrouwers Techniek?
De eerste stap is om bij ons te solliciteren. In deze sollicitatie motiveer je jouw wens om je bij ons om te scholen. Als jouw motivatie ons aanspreekt, nodigen we je uit voor een gesprek.

Hoe ziet het programma voor zij-instromers eruit?
Je combineert het werken bij Hoppenbrouwers met een studie op een onderwijsinstelling. Een niveau-3 opleiding duurt maximaal drie jaar. Op sommige onderwijsinstellingen kun je op elk gewenst moment starten met het onderwijsprogramma.

http://Ian%20en%20Freek%20team%20Bunkertoren

Samen het hoogste punt bereiken

Samen met je collega’s het hoogste punt bereiken. Met dat doel werken onze teams hard aan de bouw van de BunkerToren. Een project waar bijzondere technieken worden toegepast en een ijzersterke planning en samenwerking vereist. “Er is echt een cohesie van één team ontstaan tussen de verschillende disciplines waarmee we vanuit Hoppenbrouwers werkzaam zijn. We worden er allemaal enthousiast van en dat is echt super gaaf om te zien”, vertelt projectleider Michel van Kollenburg.

Van starter tot vestigingsleider

Hoe het balletje kan rollen.. van junior-tekenaar doorgroeien naar vestigingsleider. Wesley Bleijenberg is de vestigingsleider van Hoppenbrouwers Techniek in Breda, aan Veldsteen 23 op bedrijventerrein Steenakker. De vestiging is na enkele kleine verbouwingen per 1 oktober 2019 operationeel. Wesley heeft alle vertrouwen in de stap die hij heeft gezet: “Met de drive en ambitie van de juiste mensen in de teams, kan het niet anders als goed gaan! Vanuit Breda gaan we Hoppenbrouwers Techniek regionaal nog meer op de kaart zetten.”

Vestigingsleider Wesley Bleijenberg van Hoppenbrouwers Techniek Breda

Vijf redenen om te werken bij Hoppenbrouwers

1. Een vast contract

Bij indiensttreding krijg jij direct een vast contract. Als medewerker sta je bij Hoppenbrouwers op één en dat vertrouwen laten wij graag zien met goede arbeidsvoorwaarden. Een passend salaris dat aansluit op jouw wensen en niet onbelangrijk: 25 vakantiedagen én 13 ATV.

2. Doorgroeimogelijkheden

Wist je dat Hoppenbrouwers al meer dan een eeuw bestaat? Een betere leerschool kun je haast niet hebben. Doorgroeien naar een hogere functie, switchen van afdeling, vestiging of team, jezelf specialiseren in een bepaalde rol of markt, werken buiten de deur of juist meer op kantoor: het kan bij ons allemaal. Ook wanneer je na een aantal jaar toe bent aan een nieuwe uitdaging binnen Hoppenbrouwers, denken wij graag mee in oplossingen. Je hoeft je hier niet te vervelen!

Medewerkers op één

Hoe doe je dat, de beste partner zijn voor medewerkers, klanten én scholen? Dat begint bij onze medewerkers. Zij zijn het kloppende hart van Hoppenbrouwers. Onze kracht. Onze spil. Zonder hen, geen Hoppenbrouwers. Voor ons voelt het na meer dan honderd jaar allang niet meer vreemd om te vertellen dat onze medewerkers op één staan. Daarom blijven we dat doen. En wijken daar in de toekomst ook zeker niet van af. Met dat doel voor ogen bieden wij onze medewerkers alle ruimte voor zelfontplooiing en groei.

Locatie

  • Bunkertoren - Eindhoven | 14:00 of 14:30