Showroom Duurzame Energie

Showroom Duurzame Energie
Dit event heeft al plaatsgevonden..

Let op! In verband met de coronamaatregelen en de verlenging van de lockdown moeten ook wij onze showroom gesloten houden. Wel is het mogelijk om een afspraak bij jou op locatie in te plannen.

Ben jij je aan het oriënteren voor duurzame energie?

Onze showroom voor duurzame energie is in 2021 om de week geopend van 09.00 tot 13.00 uur. Je kunt vrijblijvend bij ons binnenlopen voor informatie over zonnepanelen of warmtepomp installatie in jouw woning of bijgebouw. Heb je een specifiek vraagstuk geef dit dan aan in het opmerkingen veld.

Zonnepanelen

Jouw woonsituatie en type paneel zijn bepalend voor de opbrengst. Wij laten jou daarom verschillende typen zonnepanelen zien. Daarnaast is onze showroom uitgerust met diverse typen omvormers en kun je de bevestigingsmogelijkheden bekijken die geschikt zijn voor jouw dak. Je krijgt zo een duidelijk beeld van wat een PV installatie inhoudt en wat er allemaal mogelijk is. Indien gewenst kunnen wij ter plekke een berekening met de opbrengsten en investeringskosten voor je maken.

Hoppenbrouwers is erkend Zonnekeur installateur, het enige onafhankelijke keurmerk voor installateurs van zonnepanelen. Het keurmerk Zonnekeur geeft je als klant zekerheid over de geleverde kwaliteit en service.

Warmtepomp

Een warmtepomp verwarmt een woning en haalt de warmte van buiten naar binnen. Je kunt hierbij denken aan warmte vanuit de lucht, vanuit de grond of uit grondwater. Warmte is een vorm van energiewisseling en gaat van een warm object naar een kouder element. De temperatuur is hierbij nog niet hoog genoeg en wordt door elektrisch aangedreven compressietechniek opgedreven.

De koffie staat voor je klaar.

Heb je directe vragen over onze showroom of over het aanschaffen van zonnepanelen? Je kunt ons binnen kantooruren bereiken via 013-5117238.

Aanmelden

Locatie

  • Showroom Duurzame Energie | Kreitenmolenstraat 201, 5071 ND, Udenhout | Wegens de huidige coronamaatregelen is de showroom tot nader bericht gesloten.