Showroom Duurzame Energie

Showroom Duurzame Energie
Wanneer: 31 oktober 2020
Tijd: 09.00 - 13.00 uur

Bent u zich aan het oriënteren voor duurzame energie?

Onze showroom voor duurzame energie is in 2020 om de week geopend van 09.00 tot 13.00 uur. U kunt vrijblijvend bij ons binnenlopen voor informatie over zonnepanelen of warmtepomp installatie in uw woning of bijgebouw. Heeft u een specifiek vraagstuk geef dit dan aan in het opmerkingen veld.

Zonnepanelen

Uw woonsituatie en type paneel zijn bepalend voor de opbrengst. Wij laten u daarom verschillende typen zonnepanelen zien. Daarnaast is onze showroom uitgerust met diverse typen omvormers en kunt u de bevestigingsmogelijkheden bekijken die geschikt zijn voor uw dak. U krijgt zo een duidelijk beeld van wat een PV installatie inhoudt en wat er allemaal mogelijk is. Indien gewenst kunnen wij ter plekke een berekening met de opbrengsten en investeringskosten voor u maken.

Hoppenbrouwers is erkend Zonnekeur installateur, het enige onafhankelijke keurmerk voor installateurs van zonnepanelen. Het keurmerk Zonnekeur geeft u als klant zekerheid over de geleverde kwaliteit en service.

Warmtepomp

Een warmtepomp verwarmt een woning en haalt de warmte van buiten naar binnen. U kunt hierbij denken aan warmte vanuit de lucht, vanuit de grond of uit grondwater. Warmte is een vorm van energiewisseling en gaat van een warm object naar een kouder element. De temperatuur is hierbij nog niet hoog genoeg en wordt door elektrisch aangedreven compressietechniek opgedreven.

De koffie staat voor u klaar.

Heeft u directe vragen over onze showroom of over het aanschaffen van zonnepanelen? U kunt ons binnen kantooruren bereiken via 013-5117238.

Aanmelden

Locatie

  • Showroom Duurzame Energie | Kreitenmolenstraat 201, 5071 ND, Udenhout | 09.00 - 13.00 uur

Meerdere data

  • 14 november 2020
  • 28 november 2020
  • 12 december 2020