fbpx

Event: De toekomst van de besturing en automatisering in de machine- en panelenbouw

Event: De toekomst van de besturing en automatisering in de machine- en panelenbouw
Wanneer: 24 oktober 2019
Tijd: 15.00-19.00

Wilt u doorlooptijden verkorten en tegelijk kwaliteit verhogen?

Op 24 oktober organiseert Hoppenbrouwers Techniek in samenwerking met Federatie Panelenbouw Nederland en Eplan het event: De toekomst van de besturing en automatisering in de machine- en panelenbouw. In één middag tijd praten vier experts u bij over de laatste ontwikkelingen in de panelenbouw. Zo hebben we het over verkorten van uw doorlooptijd en hoe automatisering kan bijdragen aan het behalen van uw doelstellingen. Kortom, zij delen hun visie op de toekomst van machine- en panelenbouw.

U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn!

Programma

15.00 Welkomstwoord
15.15 Paul Peeters (Hoppenbrouwers Techniek) over de rol van machine- en panelenbouw binnen Hoppenbrouwers, nu en in de toekomst.
15.50 Jan Hartman (Federatie Panelenbouw Nederland) over de toekomst en de kwaliteit van de panelenbouw, de samenwerking tussen panelen- en machinebouw en de rol die de Federatie Panelenbouw Nederland hierbij speelt.
16.20 Pauze
16.45 Ernest Kappers (Eplan) over de visie van Eplan en hoe die kan helpen om de samenwerking binnen de waardeketen van machine- en panelenbouw verder te optimaliseren.
17.35 Praktijkvoorbeeld: procesoptimalisatie
18.00 Borrel en netwerkgelegenheid
19.00 Einde

Locatie

  • Hoppenbrouwers Deurne | Dr. H. van Doorneweg 44, 5753 PM Deurne | 15.00-19.00

Aanmelden