fbpx

Ontbijtsessie “De invloed van licht op de mens”

Ontbijtsessie “De invloed van licht op de mens”
Wanneer: 26 juni 2019
Tijd: 7.30 uur - 10.00 uur

Licht is cruciaal in het leven van de mens. Niet alleen om te overleven, maar ook voor ons functioneren. Hoe wij licht tot ons nemen, is door de jaren heen veranderd. Van het boerenbuitenleven naar kantooromgevingen met kunstmatig licht.
Dit roept vragen op: Wat is onze werkelijke lichtbehoefte? Is deze voor alle leeftijden gelijk? Hoe kunnen we hieraan voldoen en in welke mate beïnvloedt licht ons?

Op woensdag 26 juni organiseert Hoppenbrouwers Techniek in samenwerking met Fagerhult de inspiratiesessie ‘De invloed van licht op de mens’.

Aanleiding van de inspiratiesessie
Michel van Kollenburg, projectleider Utiliteit bij Hoppenbrouwers Techniek: “Een aantal jaar geleden heb ik tijdens een bedrijfsbezoek in Zweden een presentatie van Henrik Clausen, directeur van de Fagerhult Lighting Academy, bijgewoond. Zijn verhaal ging niet over de producten van Fagerhult, maar over de invloed van licht op de mens. Dat verhaal heeft mij enorm geïnspireerd. Toen ik hoorde dat hij naar Nederland kwam, heb ik die kans meteen aangegrepen om hem naar Hoppenbrouwers te halen. Ik wil namelijk ook onze klanten en relaties dit inspirerende verhaal laten horen! Een aanrader voor iedereen die benieuwd is welk effect licht nou werkelijk op ons heeft en hoe het ons beïnvloedt in het dagelijks leven.”

 

Henrik Clausen
Onze gastspreker Henrik Clausen is 21 jaar directeur van Fagerhult en hoofd van het research team. Henrik is een charismatische en deskundige lichtontwerper, geeft presentaties en lezingen over de hele wereld, en houdt zich bezig met de ontwikkeling en het beheer van enkele van de meest opwindende concepten en ideeën binnen de verlichtingsindustrie.

 

Datum: Woensdag 26 juni
Locatie: Hoppenbrouwers Techniek Udenhout, Kreitenmolenstraat 201 – 5071ND Udenhout
Tijd: 7.30 uur – 10.00 uur (incl. ontbijt)
Let op: De presentatie is Engelstalig

Over Fagerhult
Fagerhult Groep is het grootste verlichtingsconcern van Scandinavië en een toonaangevende onderneming in Europa met 2600 medewerkers en 20 vestigingen wereldwijd. Het ontwikkelt, produceert en verkoopt professionele verlichtingsoplossingen voor openbare ruimtes zoals kantoren, scholen, winkels, industrie én voor de zorg, zowel binnen als buiten.

Locatie

  • Hoppenbrouwers Udenhout | Kreitenmolenstraat 201, 5071 ND Udenhout | 7.30 uur - 10.00 uur

Aanmelden