Online Leren en Werken bij Event

Online Leren en Werken bij Event
Wanneer: 19 januari 2021
Tijd: 16:00 uur of 19:00 uur

Meld je aan voor het Online Leren & Werken Bij Hoppenbrouwers Event

Ook in deze bijzondere tijd ben je bij Hoppenbrouwers Techniek welkom om te leren en werken in de techniek! Hoppenbrouwers heeft uitdagende meewerkstages, stage- of afstudeeropdrachten, bbl-trajecten, traineeships, duaal-trajecten, startersfuncties en omscholingstrajecten. Je kunt vanuit allerlei (technische) opleidingen terecht bij Hoppenbrouwers, zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek, engineering of mechatronica.

Maandag 2 november 2020 om 16:00 uur of 19:00 uur: het Online Leren en Werken bij Event

Tijdens het online event kom je alles te weten over de kansen en doorgroeimogelijkheden bij het familiebedrijf. Er zijn verschillende sessies over leren en werken bij Hoppenbrouwers, masterclasses voor de verdieping van je vakkennis en online speedmeets met vakspecialisten. Aansluitend is er een pubquiz met leuke prijzen! Meld je aan en kies het tijdstip wat voor jou het beste uitkomt. Zien wij jou 2 november?

Ontdek de mogelijkheden
Online kennismaken
Persoonlijk programma

Bekijk de aftermovie van het afgelopen Online Stage bij Hoppenbrouwers Event

Giel werkt naast zijn studie bij Hoppenbrouwers

Giel Brekelmans studeert hbo Werktuigbouwkunde en is werkzaam als Junior Technisch Adviseur op afdeling Ziekenhuizen. Hij begon als hbo Stagiair en is hierna blijven hangen. “Ik heb tijdens deze stage veel geleerd, maar ik wilde deze kennis uitbreiden. We kwamen tot de conclusie dat mijn tijd bij Hoppenbrouwers er nog niet op zit. Sindsdien ben ik onderdeel gebleven van het Adviesteam.”

Junior Technisch Adviseur Giel Brekelmans bij Hoppenbrouwers Techniek

Kal is trainee bij Hoppenbrouwers

Na het afronden van zijn HBO-opleiding Werktuigbouwkunde, is Kal Verheijden nog niet uitgestudeerd. Eén ding weet hij wel zeker: hij wil verder in de installatietechniek. “Ik vond het tijd om aan het werk te gaan, maar daarnaast wilde ik wel blijven leren. Dit traineeship, waar ik vier dagen aan het werk ben en één dag per week naar school ga, is precies wat ik zocht”, aldus Kal.

Trainee Werktuigbouwkunde Kal Verheijden bij Hoppenbrouwers Techniek

Cherif is Zij-instromer bij Hoppenbrouwers

Cherif de Bruin werkte voorheen in de horeca, maar wilde meer structuur in zijn dagen en ging op onderzoek uit. Elektrotechniek vond hij altijd al interessant. “Ook toen ik in de horeca werkte was ik altijd degene die erbij werd gehaald bij technische zaken, bijvoorbeeld als er kortsluiting was. Beroepskeuzetesten bevestigden mijn gevoel dat elektrotechniek wel eens iets voor mij kon zijn.”

zij-instromer Cherif de Bruin van Hoppenbrouwers Techniek