fbpx

Informatieavond Utrecht

Informatieavond vestiging Utrecht
Wanneer: 16 juli 2019
Tijd: 19.00-21.00

Elke dag met een goed gevoel naar je werk. Hoe fijn is dat? Bij Hoppenbrouwers Utrecht doen we er alles aan om jou de best mogelijke werkomgeving te bieden. Vanwege aanhoudende groei zijn wij op zoek naar ervaren krachten. Benieuwd naar wat Hoppenbrouwers jou te bieden heeft? Kom dan naar onze informatieavond op 16 juli van 19.00 tot 21.00.

Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is in de afgelopen 100 jaar uitgegroeid tot een modern installatiebedrijf. Begonnen in Udenhout als een eenmansbedrijf in 1918 telt ons bedrijf nu ruim 1000 medewerkers en zijn we Koninklijk onderscheiden. Als totaalinstallateur dat elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties ontwerpt, installeert en onderhoudt bieden wij integrale oplossingen. Met een diversiteit aan disciplines – industriële automatisering, elektrotechnische- en werktuigbouwkundige  installaties, beveiliging, sprinkler, duurzame energie, domotica, dak, inspectie, beheer & onderhoud en service – zijn we actief in een zeer brede markt. Onze missie? ‘De beste partner zijn voor medewerkers, klanten en scholen.’ De filosofie hierachter: tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Vestiging Utrecht

Vanaf september 2018 is Hoppenbrouwers Techniek ook te vinden in Utrecht! Deze vestiging is gericht op Industriële Automatisering met als specialisatie de Water & Infra markt met daarin de drink- en afvalwatersector. We werken aan uiteenlopende projecten voor waterschappen en drinkwaterbedrijven in het midden en noorden van Nederland. In Utrecht dromen we groot en werken hard om deze dromen ook waar te maken. Er is een grote groei ambitie en daarom hebben wij échte vakmensen nodig! Kom jij ons team in Utrecht versterken? Bezoek dan onze informatieavond op 16 juli van 19.00-21.00!

Eerste monteur Industriële Automatisering

Acht jaar geleden startte Avinash bij Hoppenbrouwers Techniek. Vanuit zijn eindstage is hij doorgegroeid naar de functie eerste monteur. Een mooie stap, maar zijn ambities zijn groter. Avinash: “Acht jaar geleden startte mijn loopbaan bij Hoppenbrouwers Techniek. Ik heb de afgelopen jaren al veel geleerd want bij Hoppenbrouwers krijg je veel verantwoordelijkheden. Dit zorgt ervoor dat je scherp blijft en uitgedaagd wordt. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Binnen Hoppenbrouwers krijg je de kans en de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Ik zou graag door willen groeien tot uitvoerder en daarvoor heb ik al enkele taken op mij genomen waardoor ik die groei langzaam kan realiseren.”

“Als eerste monteur krijg ik veel verantwoordelijkheden en word ik uitgedaagd.”

Niet alleen zijn persoonlijk ontwikkeling maakt hij het naar zijn zin heeft bij Hoppenbrouwers. Ook de afwisselende projecten en het team dragen hier een steentje aan bij. Avinash: “Op dit moment werk ik met zeven collega’s aan waterzuiveringsinstallaties in Zwolle. In de beginfase van zo’n project wordt er, gezamenlijk met alle betrokken partijen een Lean planning gemaakt. Hier brengen we dan de mijlpalen van het project in kaart.  Deze planning proberen we altijd zo goed mogelijk na te streven zodat kwaliteit gewaarborgd blijft. Samen met het team, wat bestaat uit jongeren en ervaren krachten, zorgen we voor een gezonde en leuke werksfeer. Samen hard werken, maar ook samen plezier maken is belangrijk!”

Werkvoorbereider Industriële Automatisering

Vladimir is werkvoorbereider voor onze vestiging in Utrecht. Inmiddels werkt hij al ruim 4 jaar bij Hoppenbrouwers en heeft hij ontzettend naar zijn zin. Vladimir: “Als werkvoorbereider Industriële automatisering heb ik veel afwisseling in mijn werk. De combinatie van werken op kantoor en buiten in het veld is voor mij perfect. Zo heb ik direct contact met de klant en draag ik verantwoordelijkheid dat het werk goed wordt uitgevoerd. De manier hoe wij projecten aanpakken, Lean plannen, helpt mij daarbij. Tijdens het maken van een Lean planning, leggen wij onze planning naast die van externe partijen waardoor zaken goed afgestemd worden. Voor beide partijen een win-win situatie.”

“De combinatie van werken op kantoor en buiten in het veld is voor mij perfect.”

Vladimir: “Toen mijn carrière bij Hoppenbrouwers begon, ben ik het eerste half jaar in het veld begonnen. Dit heb ik gedaan om kennis te maken met de monteurs en om inzicht te krijgen in hun werkzaamheden. Langzamerhand kreeg ik steeds meer taken met oog op de functie van werkvoorbereider. Uiteindelijk heb ik mijn ambitie waar kunnen maken en daar ben ik trots op. In Utrecht zit ik op mijn plek. Ik voel me verbonden met vestiging Utrecht omdat ik vanaf het begin betrokken geweest bij de opstart. Ik kreeg de mogelijkheid om mee te denken over allerlei zaken. Na ruim een jaar hebben we al goed team opgestart, we leveren kwaliteit en de sfeer is ook goed!

Locatie

  • Hoppenbrouwers Utrecht | Hudsondreef 40, 3565 AV Utrecht | 19.00-21.00

Aanmelden

  • We vragen om een telefoonnummer, zodat we telefonisch contact op kunnen nemen. Wij zullen het telefoonnummer niet voor andere doeleinden gebruiken.