Back To Hoppenbrouwers Event

Back To Hoppenbrouwers Event
Wanneer: 23 januari 2021
Tijd: 16:00 - 19:30 uur

De blik op jouw toekomst bij Hoppenbrouwers!

Beste (oud) stagiair,

Op donderdag 14 mei organiseren wij een ‘Back To Hoppenbrouwers Event’ op de vestiging in Udenhout voor huidige en oud-stagiairs van Hoppenbrouwers Techniek.

Tijdens dit event kun je je oude mede-stagiairs en coaches weer zien, vertellen wij over je toekomstmogelijkheden bij Hoppenbrouwers en zijn er masterclasses met verschillende thema’s. Naast een goed verzorgd programma, zorgen we ook voor een lekkere maaltijd!

Kom je ook?

We zien je graag donderdag 14 mei om 16:00 uur in Udenhout. Vanuit Hoppenbrouwers staat er op Tilburg Centraal een bus voor je klaar en wij regelen je avondeten! Je mag tijdens dit event ook een (oud) studiegenoot meenemen, zodat zij ook kennis kunnen maken met Hoppenbrouwers.

Meld je aan voor het Back To Hoppenbrouwers Event


  • De door jou verstrekte gegevens zullen we gebruiken voor organisatorische doeleinden en om je voorafgaande aan het event eenmalig een reminder te sturen. Je gegevens zullen we delen met de personeelsfunctionaris en leidinggevenden zodat we tijdens het event goed kunnen adviseren over jouw mogelijkheden bij Hoppenbrouwers. Na het event zullen we je gegevens binnen 30 dagen verwijderen. Voor meer informatie over de omgang met de persoonsgegevens kunt u onze privacyverklaring nalazen op onze website


Programma

16:00u   Ontvangst
16:15u    Welkomstwoord
                Thema: De weg naar succes
17:00u   Masterclasses ronde 1
                Thema: Stage / Traineeship bij Hoppenbrouwers
17:30u   Masterclasses ronde 2
                Verschillende thema’s naar keuze (deze worden binnenkort bekend gemaakt)
18:00u   Ontmoetingsplein incl. hapje & drankje
                Maak kennis met onze collega’s en trainees
19:30u   Afronding

Trainee Ruud de Haas

Ruud besloot om te starten met het traineeship zodat hij kon ervaren waar de verschillende disciplines van Hoppenbrouwers zich mee bezig houden. Zo werkte hij onder andere in de buitendienst als monteur. “Ik wilde zien hoe het in de praktijk er aan toe ging, want ik had helemaal geen praktijk ervaring.” Door meegelopen te hebben bij verschillende projecten binnen verschillende markten heeft hij meer kennis op kunnen doen over het vak en heeft hij ervaren dat theorie en praktijk niet altijd op elkaar aansluiten.

Trainee Ruud de Haas van Hoppenbrouwers Techniek

Locatie

  • Kreitenmolenstraat 201 | Udenhout | 16:00 - 19:30 uur