Boeken Boeken

(H)opleidingengids

Bij Hoppenbrouwers Techniek zijn we elke dag bezig met leren, met opleiden, met ontwikkelen. Het is voor ons zo vanzelfsprekend dat we soms vergeten dat het ons als bedrijf bijzonder maakt. Regelmatig krijgen we vragen waarom we zoveel waarde hechten aan opleiden en hoe we dat dan precies inhoud geven. Deze vragen waren voor ons de reden om een opleidingsgids te maken.

Mocht je graag een (H)opleidingsgids opgestuurd krijgen neem dan contact op met Linsey Thielen (Marketing & Communicatie) via lthielen@hoppenbrouwers.nl of 013 – 511 72 27.

Kaft Hopleidingsgids van Hoppenbrouwers Techniek

100 jaar groeien 1918-2018

Ter gelegenheid van ons 100-jarig bestaan hebben wij dit jubileumboek uitgebracht. Een boek waarin we terug kijken in de historie van 100 jaar Hoppenbrouwers maar ook vooruit wordt gekeken naar de toekomst.

Boek 100 jaar groeien van Hoppenbrouwers Techniek

Vanuit 35 jaar Van Loon naar een toekomst met Hoppenbrouwers Techniek

Tegelijk met het samengaan met Hoppenbrouwers Techniek vierden we in 2016 het 35-jarig bestaan van Van Loon Elektro. Dit boek biedt niet alleen een blik terug op het verleden van beide bedrijven, waaruit blijkt dat de gelijkenissen groot zijn, maar ook een blik vooruit.

Boek 35 jaar van Loon naar een toekomst met Hoppenbrouwers Techniek

Inspireren begint bij de voordeur

2013 was een speciaal jaar voor ons bedrijf. We bestonden dit jaar 95 jaar en openden de deuren van ons vernieuwde bedrijfspand. Lees meer over de Hoppenbrouwers filosofie in ons boek “Inspireren begint bij de voordeur”.

Boek Inspireren begint bij de voordeur van Hoppenbrouwers Techniek

Energiek uit Udenhout

Dit boek is in oktober 2008 uitgebracht ter gelegenheid van het afscheid van Theo Hoppenbrouwers als directeur van ons bedrijf. Wij bestonden in dit jaar 90 jaar (1918-2008).

Boek Energiek uit Udenhout door Hoppenbrouwers Techniek