1 jaar Hoppenbrouwers Kaatsheuvel 1 jaar Hoppenbrouwers Kaatsheuvel

Trots en dankbaar blikken we terug en kijken we vooruit

Op 1 september 2020 is vestiging Kaatsheuvel één jaar bij Hoppenbrouwers Techniek aangesloten. Reden voor een speciale uitgave van het Hopnieuws. Trots en dankbaar blikken we terug en kijken we vooruit. Met grote dank aan al onze klanten voor het vertrouwen en onze medewerkers voor hun inzet!

Mijlpalen in het eerste jaar

Erik koos in 2019 op basis van zijn gevoel voor Hoppenbrouwers Techniek. Erik: “Belangrijker dan de euro’s vond ik dat alle medewerkers zouden kunnen blijven en we op deze locatie verder konden gaan. Hoppenbrouwers stond erachter om de club bij elkaar te houden. Tot 1 januari 2020 is, op één iemand na, iedereen gebleven. Natuurlijk is het voor sommigen wennen maar de kunst van Kaatsheuvel is dat de achterban positief is en de kar mee wil trekken.”

“Het voelt als een familie waar je met open armen wordt ontvangen”

“We zijn als vestiging goed opgenomen binnen Hoppenbrouwers. Ondanks dat het zo groot is, voelt het als een familie waar je met open armen wordt ontvangen en waar men tijd voor je maakt. Samen willen we de vestiging Kaatsheuvel laten groeien in het segment Service en Onderhoud aan warmte-, koeling- en klimaatsystemen.” – Erik van Dommelen Vestigingsleider Kaatsheuvel

Voordelen van een service- en onderhoudscontract bij Hoppenbrouwers

Binnenkort zijn alle service- en onderhoudscontracten met particulieren voor hun cv-ketel ondergebracht bij Hoppenbrouwers Techniek Kaatsheuvel. “Een logische keuze, omdat wij hier in Kaatsheuvel al zoveel ervaring hebben met particuliere klanten” zegt Sylvia Aben, één van de Service-coördinatoren. Zij stuurt zowel de monteurs als de planning aan voor het onderhoud, terwijl collega Marc de Swart alles regelt rondom de storingen.

Samenwerking binnen Regio West

“Met de aansluiting van Kaatsheuvel is de werktuigbouwkundige kennis en capaciteit binnen Hoppenbrouwers Techniek uitgebreid. Echt een aanvulling voor onze regio. Het maakt ons aanbod in de markt completer. Ik ben enthousiast over de medewerkers in Kaatsheuvel; mensen met een open mind, die willen samenwerken en verbeteren. Met de ervaring die er al is, zal Kaatsheuvel uitgroeien naar het beste klantensupportcentrum voor de particuliere markt op het gebied van klimaat, koeling en verwarming. – Freddy van Peer, Regiodirecteur West-Brabant.

Duurzame technieken

Hoppenbrouwers Techniek Kaatsheuvel beschikt over een schat aan ervaring als het gaat om duurzame energie. Al bij de bouw van het huidige pand aan de Belgiëstraat paste Erik van Dommelen duurzame technieken toe. “Van de zonnepanelen op het dak tot het doorspoelen van de toiletten met hemelwater dat we opvangen.”

Klanten die een duurzame techniek in werking willen zien, kunnen onder andere in Kaatsheuvel een kijkje nemen (volgens afspraak). Bewust hangen alle bronnen – van de warmtepomp tot de omvormer voor de zonnepanelen – in het zicht. Erik: “Het praat stukken makkelijker als je kunt laten zien hoe iets werkt.”

“Mijn familie is een beetje groter geworden”

“’Gaat er iets voor mij veranderen?’ vroeg ik toen bekend werd dat we bij Hopppenbrouwers Techniek gingen horen. Ik heb nog steeds de vrijheid om alles voor mijn projecten in orde te maken; van het bestek tot de bouwvergaderingen. Alleen ‘mijn familie’ is een beetje groter geworden. Dat is alleen maar fijn, want nu kunnen we de klanten nog meer ontzorgen door meer disciplines aan te bieden, zoals elektrotechniek.”  – Mark Robbe, Leidinggevend eerste monteur

Beveiligingsvraag?

Gaat het over beveiliging van woningbouw of bedrijfspanden, dan bestaat de neiging om meteen de oplossing te willen aandragen. “De keuze voor een systeem komt pas op het laatst” zegt Adrijan van Wanrooij, projectleider Beveiliging. “We gaan altijd éérst met de klant in gesprek om te achterhalen wat hij belangrijk vindt. Als je de vraag achter de vraag scherp hebt, kun je echt helpen. Zo’n gesprek kan zomaar leiden tot andere inzichten dan de klant zelf had bedacht op het gebied van beveiliging.”

Werken bij Hoppenbrouwers Kaatsheuvel?

“Hoppenbrouwers Techniek Kaatsheuvel is een W-vestiging met veel ervaring met particulieren en een grote lokale geworteldheid. Het is een hechte club, die hard werkt maar zeker ook ruimte maakt om gezellige dingen samen te doen. We gaan op deze locatie, net als op de andere vestigingen, investeren in het opleiden van jeugd. Zo starten we nog dit jaar met een Praktijkschool Werktuigbouwkunde. Daarnaast gaat de aandacht uit naar het werven van nieuwe medewerkers om het huidige team uit te breiden en te versterken.” – Merel Hamers, HR-Adviseur

Openstaande vacatures