1 jaar Hoppenbrouwers Breda 1 jaar Hoppenbrouwers Breda

Trots en dankbaar blikken we terug en kijken we vooruit

In oktober 2020 bestaat vestiging Breda één jaar. Reden voor een speciale uitgave van het Hopnieuws. Trots en dankbaar blikken we terug en kijken we vooruit. Met grote dank aan al onze klanten voor het vertrouwen en onze medewerkers voor hun inzet!

De kracht van onze teams in Breda

“Wát een eerste jaar” zegt vestigingsleider Wesley Bleijenberg, over het afgelopen jaar bij Hoppenbrouwers Techniek Breda. “Op 1 oktober 2019 zijn we hier gestart met twee ervaren teams met op dat moment 24 medewerkers. De groei in opdrachten zorgde ervoor dat we inmiddels zijn uitgebreid naar 36 mensen. We zijn op sterkte en maken ons klaar voor de volgende stap.”

Iedereen groeit in het grootste project ooit voor Hoppenbrouwers Techniek

In wording: het grootste en meest geautomatiseerde distributiecentrum van de Benelux. En aan de realisatie daarvan werkt Hoppenbrouwers Techniek mee. Gemiddeld lopen er dagelijks zo’n 40 medewerkers rond op de bouw in Bleiswijk. Jan van den Bogaard, Projectleider bij Hoppenbrouwers Breda: “De jongens op de bouw zijn keihard gegroeid doordat ze allemaal verantwoordelijk zijn voor een deel van de installatie of een deel van de hal. Hoe lang of hoe kort ze ook bij Hoppenbrouwers werken, en wat hun leeftijd ook is ze pakken die verantwoordelijkheid allemaal. Dat bevordert het leren enorm.”

Niet alleen elektrotechniek

Naast onze elektrotechnische werkzaamheden kunnen wij je ook op gebied van werktuigbouwkunde, beveiliging of duurzame energie helpen! Of je nu in een nieuwbouwwoning woont, of graag je kantoorpand wil renoveren, je wilt dat dit zo goed mogelijk uitgevoerd wordt. Hoppenbrouwers Techniek draagt daar met gebouw gebonden installaties aan bij. Onze duurzame blik, kennis van de laatste technieken en ons vakmanschap maakt dat Hoppenbrouwers geschikt is voor deze projecten. Altijd maatwerk, voor particulieren én zakelijke klanten.

Samenwerking binnen Regio West

“Hoppenbrouwers Techniek Breda maakt ons werkgebied completer, wat zorgt voor extra aantrekkingskracht op klanten,  medewerkers én toekomstige leerlingen en stagiaires” zegt Freddy van Peer, regiodirecteur West-Brabant. “Bovendien vervult vestiging Breda een soort geografische brugfunctie tussen al onze vestigingen in regio West: Breda, Dongen, Kaatsheuvel en Roosendaal. Het is makkelijk om hier met elkaar of met klanten af te spreken.” Freddy van Peer, Regiodirecteur West-Brabant.

Freddy van Peer en Wesley Bleijenberg van Hoppenbrouwers Techniek

Duurzame technieken

Duurzaamheid: een veelbesproken onderwerp. Wij denken samen met ondernemers en particulieren hier graag over mee.

Technische Unie bouwt in Utrecht haar eerste ‘Nul-op-de-Meter’- bedrijfspand. In het experience center dat daar onderdeel van uitmaakt, kunnen installateurs straks alle mogelijkheden zien op het gebied van onder andere duurzaamheid, verlichting en smart building. Extra leuk om als Hoppenbrouwers Techniek betrokken te zijn bij de realisatie van dit ‘Nul-op-de-Meter’ bedrijfspand.

"Beveiligingsteam schakelt makkelijk bij"

Adrijan van Wanrooij, projectleider Beveiliging bij Hoppenbrouwers Techniek, komt graag op de Bredase Hoppenbrouwersvestiging. “Ik krijg altijd energie als ik daar ben. En het leuke is, samen met de teams in Breda adviseren we klanten als het gaat over beveiliging. Met het beveiligingsteam schakelen we makkelijk bij als het gaat om het creëren van een veilige werkomgeving. Dat betekent altijd eerst de vraag achter de beveiligingsvraag scherp krijgen. Dat kan zomaar leiden tot andere inzichten dan de klant zelf had bedacht op het gebied van beveiligingsinstallaties.”